Pridružite nam se u četvrtak, 25. oktobra, od 16 do 17.30 u slušaonici 4 FPN-a na radionici o crowdfundingu i saznajte zašto se organizacije i startupovi sve više okreću crowdfundingu i kako se sprovodi uspešna kampanja.


Tokom radionice, studenti će iz prve ruke naučiti osnovne korake u planiranju crowdfunding kampanje, izgradnji zajednice i kreiranju pitcha.
Radionicu će držati tim fondacije Catalyst Balkans koja stoji iza platforme Donacije.rs, na kojoj je za 6 meseci uspešno sprovedeno 10 crowdfunding kampanja neprofitnih organizacija:
Sanja Ćopić (Donacije.rs administratorka, Catalyst Balkans)
Miloš Janković (menadžer komunikacija, Catalyst Balkans)

Učešće je slobodno, ali je registracija obavezna: https://civicatalyst.org/crowdfundingworkshop-fpn
Crowdfunding Workshop se organizuje u okviru Festivala filantropije, kao deo Projekta za unapređenje okvira za davanje, koji finansira USAID, a sprovodi Koalicija za dobročinstvo koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno čine Trag Fondacija, Catalyst Balkans, Smart kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije. Timska inicijativa mladih je zvaničan partner Koalicije za dobročinstvo na Fakultetu političkih nauka.

Izvor: FB