Pozivamo osobe sa invaliditetom sa teritorije Grada Beograda da se prijave na obuku WordPress-a.

WordPress  je on-line, open-source alat za kreiranje web sajtova napisan u PHP-u. On je najverovatnije najjednostavnije i najmoćnije CMS (Content Management System) okruženje za upravljanje sadržajem prilikom izrade web sajta ili bloga koji danas postoji. Ovaj softver je potpuno besplatan za korišćenje, sadrži veliki broj moćnih alata za upravljanje sadržajem i dizajniranje izgleda jednog web sajta. Pruža mogućnost jednostavne administracije,  brzog i lakog postavljanja sajta na web. Za korišćenje ovog okruženja nije potrebno neko napredno znanje iz oblasti web-dizajna, potrebno je samo da korisnici imaju osnovno znanje rada na računaru.

Kurs je osmišljen tako da polaznici kroz dva meseca savladaju rad u WordPress-u na lak i razumljiv način, uz dosta praktičnog rada.

Obuka će se održavati ponedeljkom i sredom u računarskoj učionici u In Centru na adresi Cara Lazara 5-7 u terminu od 13h do 14:30h.

Program nije prilagođen osobama koje koriste govorni softver.

Kurs je besplatan za sve učesnike.

Broj polaznika je ograničen.

Prijavu možete dostaviti elektronskim putem na e-mail: prijave@fmi.rs ili putem telefona 011/3220632. Potrebno je navesti ime prezime, broj telefona, obrazovanje i da li je potreban neki vid podrške (prilagođavanje radnog materijala, pristupačnost prostora, nešto drugo).

Rok za prijavu je sreda 29. januar.

***

Obuka se realizuje u okviru programa ,,Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada” koji je finansiran od strane grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

 

Izvor: FMI

Pročitajte više

Pozivamo osobe sa invaliditetom sa teritorije grada Beograda da se prijave na kurs engleskog jezika.

Osnovne informacije o kursu:

Učesnici:

12 osoba, podeljenih u dve grupe u zavisnosti od nivoa znanja

Vreme pohađanja kursa:

Planirani početak je 7.oktobar 2019. Časovi će biti realizovani dva puta nedeljno, u terminu od 12:30h do 13:30h, u trajanju od 5 meseci

Mesto:

Kurs realizuje škola jezika Robertson, ul. Cvijićeva 80, Beograd

Cena:

Kurs, kao i svi korišćeni materijali tokom obuke, besplatni su za sve učesnike (sve troškove pokriva Forum mladih sa invaliditetom)

Kako se prijaviti:

Svi zainteresovani prijavu mogu dostaviti elektronskim putem na e-mail: prijave@fmi.rs. Potrebno je navesti ime i prezime, broj telefona, obrazovanje, kao i vrstu podrške ukoliko je potrebna (prilagođavanje radnog materijala, pristupačnost prostora, i drugo)

Rok za prijavu: ponedeljak 30. septembar 2019.

 

Svi prijavljeni će biti obavešteni o ishodu selekcije najkasnije do 04.oktobra.

 

Obuka se realizuje u okviru programa ,,Program zapošljavanja osoba sa invaliditetom na otvorenom tržištu rada” koji je finansiran od strane grada Beograda, Sekretarijat za socijalnu zaštitu.

 

Izvor: FMI 

Pročitajte više