Organizacija Azes Valboenses iz Portugala i organizacija Magnet iz Srbije pozivaju vas da se prijavite na omladinsku razmenu „RENATURE“ koja će biti održana u mestu Gondomar, u Portugalu od 31. marta do 9. aprila 2020. godine.

Ukoliko imaš između 18 i 30 godina, zanima te zaštita životne sredine, odgovorna i održiva potrošnja, uzgajanje organske hrane i proizvodnja ekološke kozmetike, a pored toga voliš da se družiš i radiš u internacionalnom timu, ovo je prava prilika za tebe!

Poziv je otvoren za 5 učesnika i učesnice iz Srbije (4 plus jedan lider/liderka grupe) starosti od 18 do 30 godina koji su zaiteresovani za temu kojom se bavi razmena i koji su spremni da postanu „zeleni ambasadori“.

Lider/liderka grupe treba da imaju iskustvo u vođenju omladinskih razmena i održavanju radionica u oblasti neformalnog obrazovanja kao i da tečno govore engleski jezik.

Troškovi smeštaja, ishrane i puta su pokriveni od strane organizatora. Za učesnike i učesnice iz Srbije budžet za kupovinu avionske karte je 360 EUR.

Više informacija o razmeni možete pronaći klikom na sledeći link – Infopack ReNature.

Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se popunjavanjem prijave na linkunajkasnije do 29. februara.

Izvor: Yoth.rs

Pročitajte više

Vega OC poziva mlade da se prijave na dugoročni Erazmus+ volonterski projekat u organizaciji Crveni krst iz Portugala. Jedini uslov je da imate između 17 i 30 godina.

Trajanje projekta: 11 meseci (april 2019-mart 2020)
Mesto: Cucujães (Portugal)
Teme projekta: inkluzija, zdravlje, mladi, stara lica i mnoge druge
Koordinatorska i hosting organizacija: Crveni krst Portugal (Cruz Vermelha Cucujães). Detalji su ovde.

 

ROK ZA PRIJAVU: 10. Februar (23.59)

Kako biste se prijavili potrebno je da svoj CV i motivaciono pismo pošaljete na vegayc.youthmobility@gmail.com i mejl naslovite kao Prijava za ESC u CK Portugal – ime i prezime.

Erazmus+ omogućava mladima da uče i razvijaju se, a u isto vreme doprinose zajednici zemlje u kojoj volontiraju. Program pokriva troškove vize, smeštaja, hrane, određene troškove puta, zdravstvenog osiguranja i džeparac.

Za detaljan infopack o projektu, više informacija ili eventualnu pomoć oko prijave, možete nam pisati na vegayc.youthmobility@gmail.com

Izvor: Portal Mladi

Pročitajte više